Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 690 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Roman Svatoš

16 192 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N104974
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 130 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům s 3+1, který je vhodný jak pro bydlení, tak i jako ideální místo pro rekreaci s velkou zahradou v těsné blízkosti lesa.

Dům prošel ze 2/3 rekonstrukcí, a to včetně instalace nové střešní krytiny, nových podlah, platových oken a podhledů. V přízemí se nachází chodba, obytná kuchyň s jídelnou, prostorný obývací pokoj se vstupem na zahradu, ložnice, šatna koupelna a WC. V podkroví je nachází jeden velký pokoj, zde se nabízí možnost vestavby dalších dvou pokojů.

Příslušenstvím je samostatná garáž a kotelna.

Veškerá občanská občanská vybavenost se nachází v Heřmanově Městci cca 2 km od obce - Městský úřad, Česká pošta, potraviny, škola, školka obchody, restaurace, sokolovna, zdravotnická zařízení, autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem do Chrudimi, Pardubic či Čáslavi a pouze 15 km od nájezdu na dálnici D1. Tento rok bude otevřen nový hypermarket.

Okolní příroda přímo vybízí k procházkám a výletům.

Z hlediska dopravní dostupnosti má obec perfektní polohu. Za 10 minut se pohodlně dostanete do Chrudimi, za 20 minut do Pardubic.

Nemovitost je ihned k dispozici, a pro více informací se na nás neváhejte obrátit. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104974.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit