Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 795 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí
big left
big right
Nemovitost nabízí
Simona Trubačová

12 264 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 387495
Plocha celková 513 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení před 18 dny
Plocha užitná 85 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 106 m²

Popis nemovitosti

Hledáte chalupu v podhůří Orlických hor ?
Přesně takovou nabízíme v Zádolí u Trnova, místo ideální pro nadšené příznivce letních a zimních sportů, pro milovníky přírody, historie i kultury.
Ve výhradním zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji pěknou chalupu v centru obce v Zádolí u Trnova o zastavěné ploše 106 m2, užitné podlahové ploše 85 m2 a zahradě o výměře 513 m2. V přízemí se nachází vstupní chodba, sklad, hala, kuchyň, pokoj a moderně zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem, pračkou, koupelnovým nábytkem a toaletou. Z prostorné haly se po dřevěném schodišti dostaneme do podkroví, kde jsou 2 samostatné pokoje. Stavba s číslem popisným je postavená ze smíšeného zdiva, je napojena na elektřinu, voda obecní nebo z vlastní studny, odpady svedeny do kanalizace, vytápění objektu zajištěno krbovými kamny s výměníkem. Nemovitost je vhodná i k trvalému bydlení.
Pozemek je oplocený, na udržované zahradě najdete příjemná zákoutí k odpočinku a relaxaci, k posezení slouží lavička na zápraží a dřevěné lavice kolem otevřeného ohniště. V zadní části zahrady se nachází dřevník s dílnou, k dispozici je prostorný sklep přístupný z venku.
Tato lokalita Vám umožní si užít horské hřebeny Orlických hor v létě i v zimě. V blízkosti jsou skiareály, turistické a cyklistické trasy, dále jsou zde zajímavá místa k výletům po okolí - zámek Opočno, zámek v Novém Městě nad Metují, kostel v Neratově, rozhledna Velká Deštná, kostel Svatého Matouše v Jedlové a zámek v Rychnově nad Kněžnou. Kompletní občanskou vybavenost najdete v nedalekém Opočně.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte mě prosím telefonicky nebo e-mailem. Těším se na společnou prohlídku s Vámi.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right