Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 406 000 Kč

  • 1 800 Kč za m²
  • +1% + DPH hradí kupující
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Miroslava Kárníková

10 557 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti RS312184
Datum vložení před 10 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Rovinatá stavební parcela určená pro rodinné či venkovské domy o výměře 1337 m2 s udržovanou asfaltovou příjezdovou cestou, kompletně vybavena inženýrskými sítěmi.
Přímo na hraně pozemku jsou zavedeny veškeré inženýrské sítě: plyn, voda, kanalizace, elektrika, telefon a internet. Pozemek se nachází v klidné lokalitě poblíž centra obce. U pozemku je zajištěno pohodlné parkování. Pozemek se nachází mimo záplavové území.
Dopravní spojení s okolními městy umožňuje četná autobusová a železniční doprava (vzdálenost cca 400 m od pozemku). Centrum města Lomnice nad Popelkou je vzdálené pouze 3,2 km, města Nová Paka 9,7 km a města Semily 17,4 km.
Obec má dobrou občanskou vybavenost. V obci je samoobsluha, základní a mateřská škola, kulturní dům, koupaliště, kostel sv. Prokopa, travnaté fotbalové hřiště, restaurace, pension, knihovna, Nadace Tábor, biologickodynamické zemědělství, sbor dobrovolných hasičů, TJ Sokol, Myslivecké sdružení, Červený kříž, Český svaz žen, divadelní a další spolky.
Nová ves nad Popelkou je jednou z nejrozsáhlejších obcí v okrese Semily. Nachází se v širokém údolí, jehož středem protéká potok Popelka. Z obce jsou překrásné výhledy na Krkonoše, Ještěd, Kozákov, Černou Studnici, na horu Tábor. Přírodní panorama uzavírá zřícenina hradu Kumburk a hradu Bradlece. Tato lokalita je atraktivní též pro turisty a cyklisty.
.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right