Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

243 265 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Škrinárová

1 067 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6046
Plocha celková 5 529 m²
Plocha zastavěná 5 529 m²
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 5 529 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 5 529 m²

Popis nemovitosti

Spojili byste rádi svoji vášeň pro přírodu s ekonomickým potenciálem? To přesně je investice do zemědělské půdy! Na prodej je orná půda na pozemku v katastrálním území Štěnec při obci Jenišovice v okrese Chrudim.

Co zde nabízíme?

Zemědělská půda od přímého vlastníka: Pozemek je zapsaný na LV 240 v KÚ Štěnec pod parcelním číslem 193/1. Celková výměra pozemku je 22 115 m2 a k prodeji je na něm 5 529 m2 orné půdy dobré kvality. Parcela leží u cesty.

Poloha: Štěnec je malá vesnice, část obce Jenišovice v okrese Chrudim. Nachází se asi 1,5 km na východ od Jenišovic. Obec Jenišovice se skládá z pěti místních částí a rozkládá se asi 9 km západně od Vysokého Mýta.

Možnosti rozvoje: Vaše investice do této zemědělské půdy umožňuje zvýšit produkci a rozšířit rozsah pěstovaných plodin nebo chovu zvířat. Nabízí také příležitost pro diverzifikaci vašeho zemědělského podnikání.

Investice do budoucnosti: Zemědělská půda je tradičně považována za bezpečnou a stabilní investici. Je to dlouhodobé aktivum, které odolává ekonomickým výkyvům a poskytuje zajištění pro budoucí generace. Investovat do zemědělské půdy je investice do zeleného odvětví, které má významný dopad na životní prostředí a zároveň nabízí výborné zhodnocení vašeho kapitálu.

Nezmeškejte tuto časově omezenou možnost investovat do zemědělské půdy v této lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte budovat svůj vlastní zemědělský ráj!

Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
zobrazit telefon