Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu

35 016 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 4776
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 79 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízím investiční byt 3+1 o celkové ploše 79 m2, situovaný ve druhém patře staršího činžovního domu na strategickém místě pražského Žižkova. Byt je velmi světlý, vzdušný, určený k postupné rekonstrukci do dnešních standardů. Rozměry jednotlivých místností: kuchyň 11,6 m2, pokoje 17 + 22 + 22 m2, koupelna s toaletou 4 m2. Samostatné topení v bytě zajišťuje plynový kotel. Jedná se o příležitost pořídit investiční byt s nájemníkem, který by rád pokračoval v nájmu. Nájemní smlouva je uzavřena do 31.8. 2024. Seriózní cena s ohledem na stav společných prostor a zadní části objektu, kde je třeba realizovat revitalizaci vnějšího pláště, instalovat výtah a upravit velkorysou zadní část domu.
Nemovitost je určená pro ty z Vás, kteří chtějí investiční byt s již zaběhlým, spolehlivým nájemníkem a ve střednědobém výhledu si po rekonstrukci počkají na pěkný výnos, protože každá investovaná koruna zde dává smysl.

Investoři POZOR, v tomto domě můžete pořídit také další byty, například byt 3+1 v prvním patře o celkové velikosti 91 m2 za cenu 8,9 mil Kč.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (145)
small left
small right