Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 900 000 Kč

C

Úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Petr Vazač

52 217 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10089
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 147 m²
Datum vložení před 10 dny
Plocha celková 147 m²
Plocha nebytová 147 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 159 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízíme horský apartmán v oblíbené šumavské lokalitě Borová Lada. Borová Lada je vyhledávaná milovníky zimních sportů, cyklistiky a turistky. Nedaleko jsou ski areály Kvilda, Zadov, Churáňov, Mitterdorf, Hochficht atd. Do běžek můžete naskočit téměř u domu, v okolí je upravováno několik běžeckých tras. Zimní i letní sportovní vyžití si můžete užívat i na Bavorské straně.

Jedná se o zateplenou dřevostavbu z roku 2015. Apartmán se skládá ze dvou bytů, přízemního 2+kk a podkrovního, mezonetového 3+1.

Současní majitelé nyní využívají apartmán jako dvougenerační rekreační objekt a ve chvílích, kdy jej nevyužívá rodina, pronajímají horní apartmán pod názvem Apartmány Borovka, a to s kapacitou až šest osob, plus případné přistýlky. Pokud se rozhodnete pronajímat i spodní apartmán, je možné v něm ubytovat až čtyři osoby.

Apartmány se nachází v dvojdomě. Vstup do domu, respektive zádveří je společné se sousedem, zde se nachází vstupní dveře do nabízené poloviny domu. V přízemí je obytná kuchyně a obývací pokoj, který současně slouží jako pracovna a ložnice. Velmi příjemné je, že jsou všechny přízemní místnosti volně spojeny s terasou a zahradou. Nepřekonáváte tak žádné bariéry, proto je tato část vhodná i pro osoby se sníženou mobilitou. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. V přízemí je dále prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou, která je průchozí do chodbičky, ze které je vstup do finské sauny a dále pak na zahradu.

Podkrovní byt je tvořen velkou předsíní, kde jsou umístěny praktické vestavné skříně. Odtud je vstup do obytné kuchyně, ložnice a dále pak do obývacího pokoje, ve kterém je schodiště do druhé, mezonetové ložnice. Koupelna je také přístupná ze vstupní chodby a je opět se sprchovým koutem. Toaleta je zvlášť.

U obou koupelen v domě Vás potěší přímé osvětlení a odvětrání okny.

Na vzrostlé zahradě, která je ohraničena v hlavní části přírodním plotem je umístěn venkovní gril, udírna, tradiční horská pergola. Parkování je jak před domem a v samostatné garáži s úložným prostorem / půdou, která je součástí prodeje.

Vytápění je elektrické (elektro kotel), v koupelnách a přízemních místnostech je podlahové vytápění. Voda i kanalizace je obecní.
Součástí inzerátu je video a 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností. Pokud se Vám video nezobrazuje, dejte nám vědět, rádi Vám ho zašleme.

V dochozí vzdálenosti se nachází hřiště na tenis, volejbal, je zde také dětské hřiště a několik restaurací. Další nespornou výhodou výhodou je umístění zastávek dálkových, tak i místních autobusových linek.

Rádi Vám na koupi zajistíme financování.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right