Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 000 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Miroslava Havlová, DiS.

13 164 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 56 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 56 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 381275
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný byt v Trutnově v těsné blízkosti centra buď pro vlastní bydlení nebo na investici? Pak zvažte tuto nabídku!

V Trutnově, v části obce Střední Předměstí, Vám v Tkalcovské ulici nabízíme ke koupi družstevní byt dispozičně řešený jako 2+1 v původním opečovávaném stavu. Jeho podlahová plocha je 55,994 m2 a patří k němu dva sklepy o celkové podlahové ploše 9,57 m2. V jednom ze sklepů měl otec majitelky vybudovanou kutilskou dílnu. Byt se nachází ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží revitalizovaného zděného domu bez výtahu, sklepy pak v suterénu budovy.

V bytě jsou vyměněna plastová okna, další rozsáhlejší rekonstrukce neproběhly. Novému majiteli se tak nabízí možnost upravit si byt podle vlastních představ. Stejně tak je ale i současně možnost okamžitého obývání.

Do bytu je zavedena elektřina a studená a teplá voda. Vytápění je dálkové horkovodem. Výhodou jsou nízké provozní náklady.

Trutnov je jedním z okresních měst Královéhradeckého kraje a nalezneme ho v podhůří Krkonoš. Nabízí svým obyvatelům kompletní občanskou vybavenost od mateřských škol, přes základní po střední školy, lékaře, nemocnici, poštu, obchodní centra, včetně volnočasových organizací a spolků. Z Trutnova je to už jen pár kilometrů do lyžařských středisek v Krkonoších, jako jsou Janské Lázně, Pec pod Sněžnou nebo Benecko.

Pokud Vás zajímá více informací a máte zájem o prohlídku bytu? Kontaktujte mě! Ráda Vaše otázky zodpovím a bytem Vás provedu. Těším se na společné setkání s Vámi!
Majitel je ochoten jednat o ceně.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (7)
small left
small right