Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 700 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize a právního servisu

25 011 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 2291
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 61 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte-li prostorné a světlé prostory k bydlení, máme pro vás ideální řešení. Ve výhradním zastoupení majitele přinášíme byt 2+1 o velikosti 61m2.

Byt se nachází ve 2.np cihlové budovy na ulici Musilova. Dispozice bytu skýtá prostornou vstupní chodbu, odkud jsou přístupné všechny další místnosti. Dva samostatné prostorné pokoje s širokými okny orientované na východ jsou neprůchozí, rohový pokoj je obklopen okny na dvou stranách, díky čemuž je prostor plně zalitý denním světlem. V obou těchto pokojích najdete klasické dřevěné parkety, které v případě rekonstrukce unikátně doplní prostor, aktuálně zakryté plovoucí podlahou nebo kobercem.

Prostorná kuchyně je plně zařízena, zde a v chodbě je na podlaze položeno lino. Koupelna s velkou rohovou vanou, umývadlem a žebříkovým radiátorem je světlá díky vstupu na balkon. WC je odděleno, zároveň zde najdete praktický úložný prostor na všechny úklidové nástroje,

Díky své dispozici je byt vhodný jak pro rodinu s dětmi, tak jako investice pro budoucí pronájem. Nábytek v bytě bude vystěhován, ale dle potřeb nového majitele je možné některé vybavení zanechat. Dům má energetickou náročnost D.

Skvěle umístěná lokalita bytu nabízí klid a přírodu v podobě cyklostezky kolem řeky Svitavy, vzdálenou 1 minutu od domu. Tudy se dostanete až do nově postaveného areál Nové Zbrojovky s kavárnou, restaurací nebo dětským i sportovním hřištěm. Tramvaj č. 4 (zastávka Vozovna Husovice) vás dostane na Hlavní nádraží za 10 minut. Parkování je možné kdekoliv kolem domu v modrých zónách - v jednosměrce přímo vedle domu, nebo v okolních ulicích.

Náklady na bydlení činí měsíčně cca 6.000 Kč, v bytě je plynový kotel, který vše vytápí, takže si vždy můžete regulovat topení dle svých potřeb. Uvedená kupní cena je konečná, zahrnuje právní servis i vše další.

Pokud už si sami sebe představujete v těchto světlých pokojích, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (41)
small left
small right